Jobba hos oss

Välkommen till Hilmér Lantbruk & Hilmerdal – ett ledande lantbruk som brukar 1080 hektar mark i Mellerud, Dalsland. Vi är ett modernt företag som arbetar med både växtodling och grisproduktion. Vi söker medarbetare som vill vara med och fortsätta att utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.

Som medarbetare hos oss kommer du att få arbeta i en modern och teknikintensiv miljö, där vi strävar efter att hela tiden utveckla och förbättra vårt arbete. Men där delar också handlar om att verka i det traditionella jordbruket. Du kommer att bli en del av vårt team på cirka 20 personer, som alla arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål och säkerställa högsta kvalitet på våra produkter.

Vi erbjuder regelbundna arbetstider, vilket ger dig möjlighet att planera din tid och ha en god balans mellan arbete och fritid. Dessutom har vi sommarperiod med semester vilket ger dig chans att ladda batterierna inför mellan vårens och höstens arbete.

Vi söker dig som är engagerad, har ett intresse för lantbruk och är villig att arbeta hårt för att uppnå goda resultat. Hos oss finns stora möjligheter till utveckling och karriärmöjligheter, både inom din egen roll och genom att ta på dig större ansvar inom företaget.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner, inklusive en attraktiv lön, förmånliga arbetsvillkor och ett hälsoprogram som hjälper dig att hålla dig frisk och i form. Dessutom erbjuder vi regelbundna utbildningar och utbildningsmöjligheter för att hjälpa dig att växa inom din roll.

Om du vill vara en del av vårt team och arbeta för ett företag som är dedikerat till att producera högkvalitativa produkter med stort ansvarstagande, så tveka inte att skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig och lära känna dig mer!

Hållbart jordbruk i Dalsland